Меню сайта
Категории раздела
Прочие [29] |
Поиск
Главная » Статьи » Прочие |
Мармелад сливово-яблучний
Мармелад сливово-яблучний1 кг слив, 500 г яблук, 1 кг цукру, цедра 1 лимона, ванільний цукорСоковиті сливи вимити, видалити кісточки, скласти в каструлю й варити до м’якості на слабкому вогні. Гарячу масу протерти крізь сито. З яблук так само приготувати пюре. Змішати сливове і яблучне пюре, додати терту цедру лимона, ванільний цукор і варити на слабкому вогні до загусання. Цукор додати наприкінці варіння, прокип’ятити до його повного розчинення. Готовий мармелад викласти на деко, покрите промасленим пергаментом, розрівняти. Коли маса застигне й на її поверхні утвориться скоринка, нарізати мармелад фігурними скибочками. Украинская кухня - заготовки | |
Просмотров: 509 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0 | |