Пятница, 17.05.2024, 05:03
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Категории раздела
Статистика
Форма входа


Поиск


Главная » Статьи » Прочие

Мармелад сливово-яблучний

Мармелад сливово-яблучний

1 кг слив, 500 г яблук, 1 кг цукру, цедра 1 лимона, ванільний цукор

Соковиті сливи вимити, видалити кісточки, скласти в каструлю й варити до м’якості на слабкому вогні. Гарячу масу протерти крізь сито. З яблук так само приготувати пюре. Змішати сливове і яблучне пюре, додати терту цедру лимона, ванільний цукор і варити на слабкому вогні до загусання. Цукор додати наприкінці варіння, прокип’ятити до його повного розчинення. Готовий мармелад викласти на деко, покрите промасленим пергаментом, розрівняти. Коли маса застигне й на її поверхні утвориться скоринка, нарізати мармелад фігурними скибочками.

Украинская кухня - заготовки
Категория: Прочие | Добавил: uccozz (30.12.2017)
Просмотров: 496 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]